Παρασκευή 24 Ιουλίου 2015

Ονομαστήρια του Καθηγουμένου.

 
   ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΟΝ ΠΟΙΗΣΕ ΚΥΡΙΟΣ Ο ΘΕΟΣ ΤΟΝ ΠΑΝΟΣΙΟΛΟΓΙΩΤΑΤΟΝ ΚΑΙ     ΕΥΛΑΒΕΣΤΑΤΟΝ, ΑΓΙΟΝ ΚΑΘΗΓΟΥΜΕΝΟΝ ΗΜΩΝ,
κ.κ. ΑΘΗΝΑΓΟΡΑ, ΚΥΡΙΕ ΦΥΛΛΑΤΕ ΑΥΤΟΝ.
ΕΙΣ ΠΟΛΛΑ ΕΤΗ!!!



Σήμερα Παρασκευή 24 Ιουλίου πραγματοποιήθηκε η Θεία Λειτουργία εις τιμη του Αγίου Αθηναγόρου του Ομολογητού.
Στη συνέχεια ακολούθησε ο Πολυχρονισμός του Αγίου Καθηγουμένου μας.

 

ΕΥΧΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΜΟΝΗΣ

    Εκ μέρους της αδελφότητος της καθ΄ημας Ιεράς Μονής Τιμίου Προδρόμου, με την ευκαιρία του πανηγυρικού εορτασμού που εορτάζουμε σήμερα, των σεπτών ονομαστηρίων σας, Υικώς και ολοψύχως ευχόμαστε στην Ιερωσύνη σας Σας Έτη Πολλά και Ευλογημένα. Δεόμεθα στον Δωρεοδότη Κύριό μας, να σας χαρίζει υγεία αδιάπτωτη και μακροημέρευση, ώστε να συνεχίσετε θεοφιλώς και θεαρέστως, να ποιμένετε, την εμπιστευθείσα Ιερά αδελφότητά σας.


Στο πρόσωπό σας βλέπουμε καθημερινά τον πνευματικό πατέρα που δεν φείδεται κόπων και μόχθων, πού αόκνως αναλώνει τον εαυτό του στην διακονία του θείου θελήματος. Τον πατέρα που δεν γνωρίζει τι σημαίνει κούραση, ασθένεια τα χρόνια πού περνούν, αλλά γνωρίζει μονάχα τι σημαίνει αγάπη. Τον άξιο εργάτη του Ευαγγελίου, πού προσφέρεται κατά πάντα και δια πάντα, στην διαρκή υπούργηση του μυστηρίου της σωτηρίας. Αισθανόμαστε την πατρική σας αγκαλιά να μας περικλίει όλους. Με το παράδειγμά σας, διδάσκετε εμάς τα πνευματικά Σας παιδιά, να αγαπάμε ανευ όρων και προϋποθέσεων Τον Χριστό και την Εκκλησία Του.


Και σήμερα πού  άγετε τα σεπτά σας ονομαστήρια, η Αδελφότητά σας, απο τον γηραιότερο εώς τον νεότερο, σπεύδουμε να σας ευχηθούμε, τα έτη σας να είναι πολλά και ευλογημένα. Χρεωστικώς και οφειλετικώς, ευχόμαστε ο Παντοκράτωρ Κύριος μας, να σας ανταποδίδει εκατονταπλασίως τις θυσίες και τους κόπους της 6χρονης ευδόκιμης διακονίας σας στην Ιερά αυτή Μονή. Την ευχή Σας Γέροντα. Να ξέρετε ότι κατέχετε την πιο υψηλή θέση στην προσευχή, την καρδιά και την συνείδησή όλων μας.

Και πάλι τα έτη σας πολλά και ευλογημένα.











Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου